Jongen uit Ospel (14) gaat een half jaar naar een school op zee

Boyen de Leeuw is 14 jaar en komt uit Ospel. Hij zit op 3 VWO bij de Philips van Horne, maar ruilt in oktober van dit jaar de Philips van Horne een half in voor een school op zee, genaamd School at Sea. Boyen is door de selectie gekomen bij School at Sea, dat is een project voor leerlingen van 4 VWO, die zeilen een half jaar op een Tall Ship over de Atlantische Oceaan naar de Caraïben en terug. Helaas heeft Boyen niet een half jaartje vrij van school, want op de boot gaan ook docenten mee zodat hij zijn gewone lesprogramma kan blijven volgen. Naast het reguliere schoolwerk zullen de leerlingen zelf moeten zeilen, navigeren, koken en diverse expedities moeten doen. Dit alles voor zijn persoonlijke ontwikkeling en hij wil natuurlijk Ospel op de kaart zetten. Want ook al komt hij uit een klein dorp in Limburg, hij is niet bang om de wereldzeeën te trotseren.

Voor deze uitdaging is Boyen op zoek naar sponsors, want dat is ook een verplicht onderdeel  van het programma. Heeft u een bedrijf en wilt u Boyen sponsoren, stuur dan een mail naar boyen9@hotmail.com en vermeld wat of welk bedrag u wilt sponsoren dan krijgt u netjes een factuur zodat de gift voor uw bedrijf aftrekbaar is. Wilt u als particulier Boyen sponsoren dan kunt u dit bedrag overmaken op  rekening 3885774 ten name van Boyen de Leeuw

 

Advertenties

Geef hier uw reactie. Let op het kan enige tijd duren voor uw reactie online is

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s