nog 1 week en dan is het zover

Over 1 week is het dan zover……

Op zondag 21 oktober is het dan eindelijk zo ver en kan mijn reis op zee beginnen. Ik ben 14 jaar en kom uit Ospel en volg de opleiding VWO op de Philips van Horne.   Ik ben destijds door de selectie gekomen bij School at Sea en verruil mijn school voor een half jaar voor een verblijf op zee. Dit is een project voor leerlingen van 4 VWO, die zeilen een half jaar op een Tall Ship over de Atlantische Oceaan naar de Caraïben en terug.

Via deze website zal ik mijn avonturen vastleggen. Ook op de website van onze sponsor Ospel Actueel zullen al mijn belevenissen exclusief als eerste te lezen zijn.

Helaas heb ik niet een half jaartje vrij van school, want op de boot gaan ook docenten mee zodat ik ook het gewone lesprogramma kan blijven volgen. Naast het reguliere schoolwerk zal ik met mijn medeleerlingen zelf moeten zeilen, navigeren, koken en diverse expedities ondernemen. Dit alles voor mijn persoonlijke ontwikkeling en om Ospel op de kaart zetten. Want ook al komt ik een klein dorp in Limburg, ik ben niet bang om de wereldzeeën te trotseren.

Hoewel ik al veel sponsoren heb voor deze uitdaging ben ik nog steeds op zoek naar sponsoren, want dat is ook een verplicht onderdeel van het programma. Heeft u een bedrijf en wilt u mij ook  sponsoren, stuur dan een mail naar boyen9@hotmail.com en vermeld wat of welk bedrag u wilt sponsoren dan krijgt u netjes een factuur zodat de gift voor uw bedrijf aftrekbaar is.

Wilt u mij als particulier sponsoren dan kunt u dit bedrag overmaken op rekening 3885774 ten name van Boyen de Leeuw.

De bedrijven die mij sponseren zijn: Ospel Actueel, BENA Horick ,Turkeyfarm, Flexible Buyers, Bakkerij Kessels, Ketelaars Laswerk, Peter Pan Catering, Kapsalon Ans, Alea Tools for clinical Trials, tandartsen Spauwen en Spauwen, Van den Boom Schoenen, Muziekschool De Drieklank, Seerden Bestratingen, Alles Kids kinderopvang, Aannemersbedrijf Laanen & Zn, Cafe de Prins, Trompetter, Forms Vision BV, Roost Bouwwervice en overige bedrijven en particilieren.

Iedereen hartelijk dank voor de bijdrage aan mijn avontuur!

Advertenties

een reactie

  1. 112nederweert · ·

    Veel succes Boyen,

    van
    Ospel Actueel

Geef hier uw reactie. Let op het kan enige tijd duren voor uw reactie online is

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s